Samenstelling

Voorzitter: Peter Ribbers
Secretaris: Marcel van Eeden
Penningmeester: Karin Heijmans
Bestuurslid: Jan van der Westen
Bestuurslid: Simon Meijers

Contact

Stichting Vrienden van het Kornhuys
sc@kornhuys.nl
KvK 66648572
IBAN: NL12 RABO 0311 7657 93

Vrienden van het Kornhuys

Doelstelling:

Het bieden van ondersteuning, in zowel materiële als in immateriële zin, aan cliënten (bewoners) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, die gebruik maken van de diensten en faciliteiten van Stichting Kornhuys Ons Thuis te Dussen.

De ondersteuning geschiedt op basis van een door ouders/cliënten gedefinieerde wens/behoefte op het gebied van recreatie, verzorging of andere faciliteiten die het woon- en leef- comfort van de bewoners verhoogd. Hieronder valt ook het organiseren van evenementen of anderszins voor het realiseren van middelen voor de ondersteuning van personen met een handicap en participatie in de maatschappij.

Beschermvrouwe het Kornhuys

 Beschermvrouwe van het Kornhuys is Marianne Vos. Marianne is een Nederlandse wielrenster die is opgegroeid in Babyloniënbroek, een dorpje gelegen naast Dussen. Marianne werd met wielrennen twee keer olympisch kampioene, dertien keer wereldkampioene, drie keer Europees kampioene en zestien keer Nederlands kampioene.

Vrienden Van

 U kunt vriend worden van het Kornhuys. Mede door uw financiële hulp blijft het Kornhuys voor onze bewoners een echt ‘thuis’. Uw bijdrage wordt ingezet voor de inrichting, de tuin en extra activiteiten voor de bewoners. Door vriend te worden helpt u mee aan het voortbestaan van deze prachtige stichting.

Anbi

‘Vrienden van het Kornhuys’ heeft een Anbi-status. Organisaties die een ANBI-status hebben moeten volgens de belastingdienst voldoen aan een aantal regels die fatsoenlijk bestuur en beleid waarborgen. Een ANBI-status verplicht een aantal gegevens over onze stichting te publiceren op de website. Via deze link vindt u deze gegevens.